Vacature: projectleider (gesloten)

REAGEREN NIET MEER MOGELIJK! 

De stichting Cyberwerkplaats (Rotterdam) is op zoek naar een oplossingsgerichte projectleider. Gaat jouw hart sneller kloppen van de mogelijkheden die de wereld van IT security biedt? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kun je uitstekend communiceren met uiteenlopende doelgroepen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe projectleider die richting en structuur kan geven aan de verdere ontwikkeling van de Cyberwerkplaats.

Als projectleider bij de Cyberwerkplaats ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische zaken en rapporteer je aan het Algemeen Bestuur. Dat houdt in dat je het dagelijks proces aanstuurt:  contact onderhouden  met de gastdocenten, de voortgang van de jongeren monitoren maar ook de sociale media-kanalen in de gaten houden en waar nodig reageren en content plaatsen (nadat je deze zelf hebt geschreven uiteraard). Je bent de vraagbaak voor de jongeren op uiteenlopend gebied. Verder maak je, in overleg met het Algemeen Bestuur, een jaarplanning en denk je mee over de doorontwikkeling van het onderwijspakket.

Over de Cyberwerkplaats
Huidige WO- en HBO-(onderwijs)initiatieven focussen (te veel) op functieprofielen en hebben nauwelijks aandacht voor de praktijk. Dat betekent dat recentelijk 70% van de IT-studenten hebben aangegeven dat er niet tot nauwelijks aandacht voor cybersecurity tijdens hun opleiding. Cybersecurity zien wij dan ook als een ambacht. Als gevolg van deze eenzijdige focus worden potentiële talenten zoals schoolverlaters, gamers en MBO’ers (onbewust) buitengesloten.

Kortom: er is behoefte aan een vernieuwde aanpak die ervoor zorgt dat organisaties jonge talenten aantrekken om zodoende de geschikte cybersecurityspecialisten van morgen te kunnen vinden. Onze jongeren worden enerzijds 21ste eeuwse vaardigheden bijgebracht (zoals “hackersskills”) en anderzijds worden zij (indien zij dat wensen) gekoppeld aan (potentiële) werkgevers. Bij ons MAG alles en MOET niets!

Ons motto is dan ook: hack je gek en verdien een werkplek!

Functie-eisen
Je haalt er plezier uit om structuur aan te brengen binnen een complexe leeromgeving, verbanden te leggen en kwaliteit te bewaken. Je hebt ervaring als projectleider en kunt je de functie daarom snel eigen maken. Je bent leergierig, stressbestendig en durft je mening te geven. Je bent betrokken en schrikt niet terug van een groep jongeren met een scherpe eigen mening.

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO-niveau, door opleiding of verkregen door ervaring;
  • Tenminste 3 jaar relevante aantoonbare werkervaring als projectleider;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met de doelgroep is een must;
  • Aanwezig sowieso op woensdag en op vrijdag.

Wat wij nog meer vragen (na een eerste gesprek)?

  • 1 referentie.
  • 1 Verklaring Omtrent Gedrag.
  • 1 dosis humor.
  • 1 schrijftest (tijdens het kennismakingsgesprek).
  • 1 assessment (optioneel).

Interesse gewekt?

Wil je in aanmerking komen voor deze uitdagende functie (32 uur in de week)? Stuur dan een e-mail naar: ikbenjouwprojectleider@cyberwerkplaats.nl met vijf (dus geen zes!) redenen waarom wij jou zouden moeten aannemen.

Let op: motivaties die langer zijn dan een half A4-tje, verdwijnen in de prullenbak. Je bent goed en dat uit zich in bondigheid!

Heb je meer vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Mary-Jo de Leeuw (voorzitter Algemeen Bestuur): m.deleeuw@cyberwerkplaats.nl

Acquisitie wordt op geen enkele wijze op prijs gesteld en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, worden niet in behandeling genomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − 61 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.